Acneärr behandling

Behandla acneärr och få en jämn och slät hy

Acneärr behandling

När vi nu träder in i ett nytt härligt år så är det vanligt att vilja skapa en riktig nystart och visst ser man många som på olika sätt känner ny inspiration och motivation till förändring och förbättring.

Hos oss kan vi exempelvis erbjuda varierande behandlingar som bidrar till slät hy så att du kan njuta av och dela med dig av ditt bästa ”glow”. Våra kunder kommer till oss för att behandla allt från ålderstecken till acneärr och vi vet hur stor skillnad det gör när man är nöjd med sin hy.

Ansiktet är något som de flesta av oss exponerar för vår omgivning varje dag och vi vill bidra till att fler känner sig stolta och bekväma med det. När vi hjälper människor genom olika behandlingar så känner vi en lika sann glädje som dem och det är därför vi gör det vi gör.

Acneärr behandling

Det vi av erfarenhet vet är att när vi utfört en behandling som gett en mer slät hy efter till exempel besvärande acneärr, så brukar det ge en fantastisk boost för självkänslan.

Faktorer som påverkar huden

  • Livsstil
  • Miljö
  • Genetik
acnearr

Acneärr kan se väldigt olika ut men vi kan anpassa våra behandlingar utefter det.

Det första och viktiga steget är att boka en konsultation hos oss så att vi kan se vad för behandling som lämpar sig bäst. De olika metoderna skiljer sig åt men idag vill vi dela en sammanfattning om hur microneedling med radiofrekvens går till. Det är en behandlingsteknik som främst används på ytliga acneärr.

Till en början är det viktigt med en grundlig rengöring av huden och manuell tömning av porerna. Där efter använder man sig av noggrant kontrollerad radiofrekvens som man skickar ner till ett särskilt djup av dermis med hjälp av mikronålar.

Fördelar med den här metoden är att den passar alla hudtyper och hudfärger samt kan utföras när som helst under året. Förutom att den här behandlingsformen är effektiv mot ytliga acneärr så fungerar den även för hudbristningar, ytliga blodkärl, rynkor, slapp hud, bristningar och porreducering. För den som vill ha slät hy så fungerar den uppstramande på huden både i ansiktet och på kroppen.

Varma och välkomnande hälsningar från oss på Göteborgs Laser & Estetik