Om oss

Vi har funnits i Göteborg sedan 2005 som en del av Laser & Estetik koncernen. Vi jobbar i moderna lokaler som är anpassade för vår verksamhet då vi utför allt från laserkirurgi, kosmetiska laserbehandlingar, hudvårdsbehandlingar, injektionsbehandlingar och hårborttagning.

Vår filosofi bygger på  ett personligt och professionellt omhändertagande och målet är självfallet nöjda patienter. Vi ställer höga krav på oss själva och strävar efter att kunna erbjuda moderna och säkra behandlingar av hög kvalitet. Vi vill att våra patienter ska känna sig väl omhändertagna och vi vill bygga upp en relation där patienten känner sig trygg. Våra erfarna medarbetare lyssnar alltid på individuella önskemål samt förväntningar och ger personlig vägledning. Vi gör alltid vårt yttersta för att uppnå bästa resultat och hos oss är alltid patienten i fokus.

Kompetens och Erfarenhet

Vår expertis består av specialistläkare inom allmänkirurgi, urologi och Estetikkirurgi samt legitimerad sjuksköterska, diplomerade hudterapeuter och laserterapeuter. Alla har bred erfarenhet inom sina respektive områden. Fortlöpande utbildning  bidrar till att ständigt höja vår kompetens.

Patientens trygghet och säkerhet har hög prioritet hos oss. Bakom kliniken står en medicinskt ansvarig läkare. Vi har full patientskadeförsäkring och vår personal är specialutbildade inom yrket.

Ledande inom laserassisterad fettsugning

Göteborg Laser & Estetik är Sveriges första specialistklinik inom laserassisterad fettsugning (Smartlipo) och vi har byggt upp en bred erfarenhet inom området. Vi kan stolt säga att vi införde denna behandlingsteknik i Sverige och har idag det största antalet utförda operationer i Norden. Detta gör att vi kan betraktas som referensklinik för denna metod.

Utrustning

Vi använder oss av marknadens effektivaste och säkraste lasermaskiner och strävar alltid efter att erbjuda de senaste behandlingsteknikerna. Vi använder oss av säkra och beprövade metoder för att nå bäst resultat.

Tystnadsplikt

Vi efterföljer de lagar och föreskrifter som gäller enligt svensk standard angående omvårdnad, omhändertagande, patientinformation, sekretess, journalhantering, akuta åtgärder, inom operativa så väl som administrativa rutiner.

Tillgänglighet

Vår klinik är belägen centralt i början på avenyn. Vi försöker så långt det är möjligt att uppfylla dina önskemål och erbjuder behandlingar även på kvällstid och helger.

Bor du långt ifrån en klinik?

Telefonkonsultation

Bor du långt ifrån Göteborg och därmed har svårigheter att komma till en läkarkonsultation så går det bra att sända fotografier tillsammans med kontaktuppgifter och en beskrivning av dina önskemål. Vi kontaktar dig för en telefonkonsultation så snart bilderna anlänt till kliniken. Du hittar vår mail formulär på hemsidan under kontakta oss.

Paketlösningar med transport och övernattning

Laser & Estetik erbjuder även paketlösningar med transport och hotellövernattning i samband med operationsvistelsen. Kontakta din klinik för mer information.

Praktisk information

Återbesök och uppföljning

Återbesök och uppföljning ingår självklart i operationskostnaden. Patienten får en återbesökstid av oss, men kan även själv kontakta oss för bokning när det passar. Om det skulle vara nödvändigt får patienten självklart komma in på flera återbesök utan någon extra kostnad.

Betalning

Operationskostnaden skall vara inbetald senast 7 dagar innan operationsdagen, vi ger inte ut faktura för efterskottsbetalning. Vi erbjuder finansiering av operationer och behandlingar. Kontakta din klinik för mer specifik information om betalning.

Bokning

Kontakta din klinik för bokning.

Avbokningsregler för operation

Du har naturligtvis alltid möjlighet att avboka/omboka din tid, men detta måste ske senast 21 dagar innan avtalad operationstid, det gäller även vid preliminärbokningar. Se vår avbokningspolicy nedan.

Vid avbokning/ombokning senare än 20 dagar innan avtalad operationstid debiteras 15% av operationssumman.

Vid avbokning/ombokning senare än 14 dagar innan avtalad operationstid debiteras 30% av operationssumman.

Vid utebliven operationstid (ej avbokning/ombokning) debiteras 50% av operationssumman.

Vid avbokning av medicinska skäl sker ingen debitering, dock krävs ett giltigt läkarintyg.