Fettsugning av mage

Fettsugning av mage – ett komplement till kost och motion

Så här går det till
Fettsugning på magen är ett område som är tacksamt att behandla eftersom man kan få väldigt fina resultat. Vi är alltid noga med att förtydliga att fettsugning inte är en lösning för att gå ner i vikt utan ett komplement när kost och träning inte riktigt räcker till för att få bort envist fett.

Ett område som är vanligt för detta är kring buk och mage, vilket innebär från naveln och neråt. I de fall som man tar bort en stor volym fett eller man redan sedan innan har överflödig hud exempelvis från viktnedgång eller graviditet, så kan det vara bra att komplettera med bukplastik. Vid fettsugning på magen får man lokalbedövning och avslappnande medicin eller narkos och operationen tar en till fem timmar beroende på vart och i vilken omfattning.

Du är i trygga händer hos utbildade specialistläkare och det går till så att man gör små snitt i huden där en lösning injiceras som även är blandad med lokalbedövning. Denna lösning spränger fettcellerna och sedan används en kanyl som förs in i snitten och via den sugs fettvävnad ut. Efter operationen får du vila en stund i ett uppvakningsrum och du kommer kunna gå hem samma dag.

fettsugning-av-mage

Pris för fettsugning på mage är från 27.000 kr och beror på vilken omfattning, de priser vi har skrivit ut är riktpriser.

mage-fettsugning

Fettsugning – pris och annat som är bra att veta

Efter operationen får du en kompressionsgördel som är till för att förhindra svullnad och den ska du ha på dig dygnet runt till en början. Hur länge det gäller kommer din läkare att informera om och utöver den perioden bör du använda den under dagtid i ungefär två månaders tid.

Det första du ska göra när du funderar på att göra en fettsugning är att boka en konsultation och under det mötet kommer du att kunna få exakta uppgifter om pris för din operation. Vad som också händer i samband med konsultation när man bokar tid för operation är att du får göra en hälsokontroll och ta blodprov inför ingreppet.

Fettsugning är något som fungerar lika bra på kvinnor och män och resultatet är bestående under förutsättningar att man inte går upp i vikt efteråt. Metoden har funnits länge och vi har glädjen att se många som blir mer nöjda och bekväma med sin kroppsform efteråt. Det ingår självklart även återbesök i operationskostnaden och vanligtvis räcker det med ett, men finns det ett behov av flera så ingår naturligtvis även dessa.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss på Göteborgs Laser & Estetik