Avlägsna dubbelhaka med fettsugning

Så här kan du bli av med dubbelhaka

Fettsugning är en behandlingsmetod som fungerar på många olika delar av kroppen så som kring buken, insida lår, armar och för att ta bort dubbelhaka. Fettceller är naturligt och livsnödvändigt för oss, men kan som de flesta vet ställa till med både hälsorisker och andra bekymmer. Ibland kan fettsugning vara ett komplement för att komma åt fettdepåer som inte svarar på diet och träning.

Fettansamlingar under hakan till exempel kan vara något som finns hos människor som är både slanka och överviktiga, så det har inte alltid med vikt eller övrig volym av fett på kroppen att göra. Man kan alltså vara hälsosam och ändå ha lokala fettansamlingar och då kan fettsugning vara ett alternativ. Det är ett vanligt önskemål bland de som kommer till oss att vilja bli av med sin dubbelhaka och det är alltid läkare med specialistkompetens som utför våra operationer.

När man behandlar dubbelhaka med fettsugning så drar oftast huden ihop sig väldigt fint efteråt och ger den profil man önskar. Har man mycket överskottshud så brukar vi rekommendera att man även gör ett halslyft efter sin fettsugning för att man ska uppnå önskat resultat.

dubbelhaka

Information om fettsugning

Alla vi människor föds med fettceller och det är något som vi behöver för att både växa, leva och fungera. Dessa fettceller ändrar i storlek när man går upp eller ner i vikt och det är bland annat våra gener som påverkar vår kroppssammansättning. Fettsugning är en effektiv behandling för att avlägsna lokala fettdepåer så som till exempel för att ta bort dubbelhaka och de fettceller som tas bort återbildas inte, så länge man inte går upp i vikt.

dubbelhaka-fettsugning

Behandling av lokala fettdepåer

Fettceller är alltså något som vi föds med och en kropp med för lite fettceller är lika farligt för hälsan som med för mycket. När det handlar om fettsugning så är det ingen genväg till en friskare eller mer hälsosam kropp och det är inte en metod som används i syfte att gå ner i vikt. Vi upprepar ofta det, just för att det är så viktigt. Man kan inte reducera fett på lokala områden genom fokuserad punktträning, utan får man en minskad fettprocent så är det kroppens övergripande och totala fettvolym som berörs.

Lokala fettdepåer kan bland annat bero på genetik och därför har till exempel dubbelhaka inte alltid att göra med huruvida man lever hälsosamt eller inte. Önskar du att bli av med din dubbelhaka så är det första steget att kontakta oss för att boka en konsultation. Att behandla olika kroppsdelar så som dubbelhaka med fettsugning kan för en del kännas tabu, men det är vanligare än man kan tro.

Även om vi lever i ett samhälle där utseende och yta ofta premieras så är vårt fokus att hjälpa människor att trivas med sin kropp. Det här gör du för din skull och ingen annans och det kanske är det viktigaste att förmedla.