Ansikte Ultralift/Ultherapy

Lyft och strama upp ansikte och hals med den autentiska, icke kirurgiska behandlingen – Ultherapy

Ultralift är en säker, icke-kirurgisk ultraljudsbehandling som motverkar effekterna av tid och allvar på din hud. Ultralift använder kroppens egna regenerativa svar att försiktigt och gradvis lyfta huden på ögonbrynet, under hakan och på halsen, mjuka linjer och rynkor på dekolletage.

Göteborg Laser & Estetik : Acneärr, Pigmentfläckar, födelsemärken, fettsugning, Ärrbehandling, Laserbehandling, PRP ansikte

Ultherapy behandlingen är den enda icke-invasiva behandling som är godkänd av U.S FDA för åtstramning av huden på halsen, vid ögonbrynen och under hakan.

Nu är den även den enda icke-invasiva behandlingen som är U.S FDA-godkänd för specifik reducering av linjer och rynkor i dekolletage. Ultherapy kan hjälpa dig att få ett fräschare och mer ungdomligt utseende från panna till bröst. Både män och kvinnor kan ta del av fördelarna med Ultherapy:

  • Icke-kirurgisk
  • Ingen sjukskrivning
  • Bygger upp kollagen
  • Naturligt resultat
  • En enda behandling
  • Säker ultraljudsbehandling

Ultherapy tillför fokuserad ultraljudsenergi till samma hudskikt som kirurger inriktar sig på vid plastikkirurgi utan att skära i eller hudens ytskikt. Denna energi initierar kroppens naturliga reaktion att stimulera tillväxt av ny fräsch kollagen och stärka svag kollagen.

Pris från: 4.000 SEK

eller delbetala 500 SEK /månaden

Tid för behandling av ansikte och hals
60-90 minuter

Tid för behandling av dekolletage
ca. 30 minuter

Hela Ansikte   1.5000 SEK
Hals
                     6.000 SEK

Panna                 4.000 SEK

Hur fungerar Ultherapy behandlingen?

Till skillnad från behandling med laser, radiofrekvens och andra tekniker tillför Ultherapy energi på optimala djup i huden samt med optimal temperatur och precision utan att skada hudens ytskikt. Ultherapy är även ensamt om att använda ultraljudsvisulisering, vilket ger behandlaren möjlighet att se de vävnadslager som behandlas och därmed säkerställs att energin tillförs säkert till det område där det har optimal effekt.

Även om Ultherapy inte har samma effekt som ett ansiktslyft är det ett spännande alternativ för dem som inte är redo för kirurgi och för patienter som vill förlänga effekten av plastikkirurgi.

Vetenskapligt bevisad att stimulera kollagenproduktion

Data från en unik Ultherapy studie där patienter genomgick en Ultherapy behandling på ena sidan av ansiktet visade att Ultherapy behandling leder till en kvantitativ ökning av kollagen produktion. Analys av hudvävnad bevisade att Ultherpy behandling gav i genomsinitt 1.4 faldig ökning av kollagenproduktion. Speciellt för kollagentyperna l och lll- de typer so oftast förknippas med åldrande – var graden av kollagen produktion på den sidan av ansiktet som behandlats med Ultherapy 21-68% högre än den obehandlade sidan.

Studien bekräftar mätbart för patienterna att Ultherapy behandlingen inte bara har effekt på utsidan, utan även där det är allra viktigast- djupa inne i huden.

Finns det några biverkningar?

Huden kan tyckas spolas först, men rodnad bör försvinna inom några timmar. Vissa patienter upplever lätt svullnad, stickningar eller ömhet vid beröring, men dessa är tillfälliga till sin natur. Andra, mindre vanliga efterprocedur effekter kan inkludera tillfällig blåmärken eller domningar på små områden av huden. Som med alla medicinska åtgärder, finns det möjlighet för andra sällsynta biverkningar, som din läkare kommer att granska med dig.

När kommer jag att se resultat? Hur länge finns det kvar?

Vissa patienter upplever en initial effekt direkt efter behandlingen, men de slutgiltiga resultaten kommer att visa sig över en period på 2-3 månader när ny kollagen byggs upp, vilket gradvis lyfter och stramar upp huden i ansiktet och halsen och slätar ut huden på dekolletaget.

De flesta patienter behöver bara en behandling. Beroende på graden av slapphet i huden och hur din naturliga kollagenproduktion ser ut kan du behöva komma på återbesök eftersom huden fortsätter att åldras.

Bor du långt ifrån en klinik?

Telefonkonsultation

Bor du långt ifrån Göteborg och därmed har svårigheter att komma till en läkarkonsultation så går det bra att sända fotografier tillsammans med kontaktuppgifter och en beskrivning av dina önskemål. Vi kontaktar dig för en telefonkonsultation så snart bilderna anlänt till kliniken. Du hittar vår mail formulär på hemsidan under kontakta oss.

Paketlösningar med transport och övernattning

Laser & Estetik erbjuder även paketlösningar med transport och hotellövernattning i samband med operationsvistelsen. Kontakta din klinik för mer information.

Praktisk information

Återbesök och uppföljning

Återbesök och uppföljning ingår självklart i operationskostnaden. Patienten får en återbesökstid av oss, men kan även själv kontakta oss för bokning när det passar. Om det skulle vara nödvändigt får patienten självklart komma in på flera återbesök utan någon extra kostnad.

Betalning

Operationskostnaden skall vara inbetald senast 7 dagar innan operationsdagen, vi ger inte ut faktura för efterskottsbetalning. Vi erbjuder finansiering av operationer och behandlingar. Kontakta din klinik för mer specifik information om betalning.

Bokning

Kontakta din klinik för bokning.

Avbokningsregler

Du har naturligtvis alltid möjlighet att avboka/omboka din tid, men detta måste ske senast 7 dagar innan avtalad operationstid, det gäller även vid preliminärbokningar. Se vår avbokningspolicy nedan.

  • Vid avbokning/ombokning senare än 7 dagar innan avtalad operationstid debiteras 10% av operationssumman.
  • Vid avbokning/ombokning senare än 3 dagar innan avtalad operationstid debiteras 30% av operationssumman.
  • Vid utebliven operationstid (ej avbokning/ombokning) debiteras 50% av operationssumman.
  • Vid avbokning av medicinska skäl sker ingen debitering, dock krävs ett giltigt läkarintyg.