Ta bort bukfett med fettsugning

Ta bort bukfett med fettsugning

När kost och träning inte räcker

Fettsugning är en behandlingsmetod som funnits länge och som man kan använda på många delar av kroppen. Förutom att ta bort bukfett med fettsugning så fungerar det även på till exempel innerlår, på armarna och under hakan.

Vi har alla olika kroppsform och bortsett från hur vi tar hand om oss med regelbunden aktivitet, hur vi tränar och hur vi äter så spelar även genetiken in på hur vår kropp ser ut. En del människor har lättare att få fettansamlingar på olika ställen på kroppen så som kring midja och höfter, på överarmar och det vi ofta kallar dubbelhaka.

Att röra på oss är bra för både vår fysiska och mentala hälsa och det är ingen nyhet för någon. Men om det är så att man har fettdepåer som man inte lyckas bli av med även om man gör hälsosamma val, så kan det lätt bli att man börjar undra om man gör något fel. Då är det också lätt att man hamnar i negativa tankemönster, tappar motivationen eller till och med ger upp. Gör inte det!

bukfett-fettsugning

Information om fettsugning

Utöver att ta bort bukfett med fettsugning så är andra lämpliga områden även lår, mage, midja, under hakan, armar och kring knäna. Det fungerar även att göra fettsugning kring venusberg och på män som har gynekomasti. Efter en fettsugning kan man ha en viss smärta men efter en vecka är de flesta tillbaka på sitt arbete. Om man har ett fysiskt tungt jobb så kan man behöva två veckors ledighet och efter ungefär fyra veckor kan du åter träna som vanligt.

bukfett-bli-av-med-fett

Ta bort bukfett utan ojämnheter

Innan vi har träffat dig så är det såklart svårt för oss att veta om det finns mer att göra med din kost eller träning och om fettsugning är lämpligt för just dig, men under en konsultation så kan vi ta reda på det. Just när det handlar om att ta bort bukfett så kanske man tänker att man vill ha så lite fett som möjligt kvar för att man önskar sig en platt mage, men det är helt troligt inte det som blir bäst.

Det viktigaste när man gör fettsugning är inte vad det är för mängd eller volym av fett som man suger ut, utan att man ser till att lämna lagom mycket kvar. Både du och vi vill att det ska bli ett fint resultat utan ojämnheter och en del av det fettet som lämnas kvar är sådant som kroppen själv tar hand om.

När man tar bort bukfett med fettsugning handlar det inte bara om att suga ut fett utan att forma kroppen så att det blir jämnt och naturligt. Det här fungerar lika väl på kvinnor som på män och huden kring mage och buk är väldigt bra på att dra ihop sig själv efteråt.