Fettsugning armar

Fettsugning – pris och villkor

Fettsugning armar

Vi erbjuder både män och kvinnor fettsugning när man vill ha hjälp med borttagning utav oönskat fett som inte tycks vilja försvinna.

För så är det ju, att det ibland är omöjligt att träna bort allt fett som man kanske vill. Man kan leva ett hälsosamt liv med allt vad det innebär, utan att man får de resultat som man vill se. Då kan just fettsugning vara ett alternativ.

Till oss på Göteborg Laser & Estetik kan alla vända sig. Vår förhoppning är att göra dig helt nöjd, och hjälpa dig få en förbättrad självuppfattning och självförtroende.

Fettsugning armar

Fettsugning på armar och ansikte

En fettsugning har syftet att ta bort fett ifrån lokala ställen på kroppen. Detta kan vara exempelvis från armar och ansikte, där många män och kvinnor känner att det kan vara svårt att avlägsna fettet på egen hand. Att det finns oönskat fett runt exempelvis haka och hals är någonting som sällan går att ändra på med träning och kost. Hos oss på Göteborg Laser & Estetik kan du därför få hjälp med en fettsugning utformad efter dina önskemål och förväntningar.

All fettsugning som sker på vår klinik utförs av behöriga och professionella kirurger. Våra kirurger besitter specialistkompetens vilket märks på resultaten som levereras. Med många år av erfarenhet och många nöjda kunder, ger vi dig det som du vill ha.

Fettsugning i Göteborg

Vad kostar en fettsugning?

En fettsugning kan variera i pris beroende på hur mycket som ska fettsyras och vilket område. Vi är ett seriöst företag som lägger stor vikt i att allting ska gå rätt till för att våra kunder alltid ska kunna känna sig nöjda med oss. Vi ser därför till att boka in konsultationer och möten med dig i förväg, för att diskutera både vad för resultat som du vill uppnå, tillvägagångssätt och priser.

Kontakta gärna oss om du har några frågor eller funderingar! Vi svarar alltid så start som vi kan!

Prislista

Bröstförstoring
Fett-transplantation till bröst Från 35.000 SEK
Brazilian Buttlift – BBL
Rumpförstoring/Stussförstoring med eget fett Från 45.000 SEK
Bodyjet – Fettsugning
Bukplastik med fettsugning Från 78.000 SEK
Fettsugning – Insida lår Från 22.000 SEK
Fettsugning – Utsida lår Från 22.000 SEK
Fettsugning – Rygg Från 34.000 SEK
Fettsugning – Armar Från 27.000 SEK
Fettsugning – Höfter (Kärlekshandtag) Från 22.000 SEK
Fettsugning – Vrister Från 20.000 SEK
Fettsugning – Venusberg Från 20.000 SEK
Laser fettsugning Från 5.000 SEK
Fettransplantation Ansikte med stamceller Från 25.000 SEK
Fettsugning haka Från 28.000 SEK
Fettsugning underben Från 22.000 SEK
Innerlår fettsugning och plastik Från 45.000 SEK
Fettsugning – Hela magen Från 35.000 SEK
Fettsugning – Magen under naveln Från 27.000 SEK