Du kan slippa täcka acneärr

Vi kan lindra besvären

Det är många som besväras av acneärr och kanske inte vet om eller hur man kan göra för att mildra dem. Till oss vänder sig både kvinnor och män som är trötta på att försöka täcka sina acneärr och som känner att besvären påverkar dem negativt.

Smink ger sällan en bra täckning av acneärr och det kan kännas som en uttröttande process att försöka dölja dem. Även om det är vanligt förekommande och inget att skämmas över, så påverkar hudhälsan resten av vårt mående för de flesta av oss. Om du vill slippa täcka dina acneärr och lindra dina besvär så är du välkommen att boka en konsultation hos oss.

Vi har flera metoder som fungerar effektivt och hos oss får du möjlighet att träffa en kunnig hudterapeut som kommer kunna anpassa en behandling utefter vad din hud behöver. I vissa fall fungerar en särskild behandling och ibland passar det bäst att kombinera två eller flera för att få ett så bra resultat som möjligt. Att vara vän med sin hud och sin kropp är något som alla är värda och även om mycket av det arbetet kommer inifrån, så har vi full förståelse för dig som varje dag försöker täcka acneärr.

tacka-acnearr

Vi behandlar dina acneärr

Acne drabbar både kvinnor och män och utmaningen att täcka acneärr är lika hos alla, dock är tyvärr smink och hudvård ofta inte är lika accepterat bland män. Det hoppas vi förändras, för hudvård och hudbesvär hör inte till en särskild könskategori. Vi önskar att fler män tar hand om sin hy och att de med hudbesvär söker vår hjälp hellre än att må dåligt över det. Istället för att leta efter produkter för täckning av acneärr så finns vi här för att behandla dem.

hudvard

Istället för täckning av acneärr

Hur ärren ser ut är väldigt olika, men eftersom de ofta är i form av knölar, fördjupningar eller förtjockningar så kan det vara väldigt svårt att täcka acneärr. Vanligt är att man frustrerat provar olika smink och olika hudvårdsprodukter. På kliniken har våra hudterapeuter stor kunskap om olika hudvård och vi har också produkter som vi kan rekommendera utifrån vad som passar din hud.

Det är viktigt att ha både rengöring och ansiktskräm som passar din egen hudtyp. Istället för att känna att du behöver täcka acneärren så hjälper vi dig gärna att lindra dem med en lämplig behandling. Bland våra metoder finns allt från kemisk peeling till subcision som kan vara aktuellt vid djupare acneärr. Vi anpassar behandling utefter hur djupa, ytliga, gamla och pigmenterade de är.

Vad man kan tänka på är att äldre ärr kan vara svårare att behandla, ju tidigare man påbörjar en behandling av acneärr desto troligare är det med ett bättre resultat. Det betyder dock inte att du med äldre ärr inte kan bli hjälpt. Under konsultationen gör vi en undersökning för att se hur vi på bästa sätt kan lindra dina hudbesvär.