Akneärr

Bli av med akneärr

Akneärr

Vi anpassar behandlingen av akne efter dig

Har du tidigare haft problem med akne och har därför nu akneärr i ansiktet som du helst hade sluppit? Du har kommit helt rätt. Vi på Göteborg Laser & Estetik hjälper dig med behandling av dina akneärr och skräddarsyr din behandling utefter din egna hud och situation.

Akneärr kan exempelvis visa sig som fördjupningar eller förtjockningar i huden. Din hud kan kännas knölig och du kan få röda och mörka pigment i huden. Akneärr kan variera och se olika ut från person till person, och beror mycket på den akne som du en gång haft

akneärr

Olika typer av behandlingar av akneärr

Det finns flera olika tillvägagångssätt som man kan använda sig utav när man vill få bort akneärr i ansiktet, på ryggen eller någon annanstans på kroppen. En populär metod är att genom ser minska ärren, men det finns också andra metoder som exempelvis fractional microneedling.

Efter en konsultation samtalar du med specialisten, som föreslår den behandling som passar dig och din hud allra bäst. Vår personal har dina behov i åtanke under processens gång, och arbetar noggrant för att du ska bli så nöjd som möjligt. Vårt mål är att dagligen kunna bidra till att våra kunder börjar uppskatta sin hud igen

akneärr

Vi hjälper dig att få bort akneärr

När du vänder dig till oss på Göteborg Laser & Estetik för hjälp med behandling av akneärr, får du hjälp av riktiga proffs. På denna klinik arbetar specialister som har en bred kunskap och en gedigen erfarenhet utav dessa typer av behandlingar.

Vi brinner för vårt yrke och vill kunna erbjuda vår hjälp till alla som vill ha den. Har du några frågor eller funderingar kring oss som företag eller någon utav våra tjänster, se till att höra av dig till oss, så svarar vi så snart vi kan!