Injektioner Fillers

Fillers behandling 

Den enklaste och snabbaste metoden för att ändra formen i ansiktet är att använda fillers injektioner. Med fillers kan du förstärka kindbenen, accentuera käklinjen, räta ut näsan, få mer volym och balansera ansiktets proportioner samt framhäva dina personliga drag på bästa sätt.

Fillers innehåller kroppens egen substans (Hyaluronic acid) som är väldokumenterad och du behöver inte vara orolig för att du ska få en reaktion. Alla våra behandlingar ger en naturlig resultat.

Inför varje behandling görs en konsultation och vi går igenom dina önskemål och förväntningar. Du får information om hur behandlingarna går till och vi kommer överens om vilket alternativ som passar dig bäst. Om du har bestämt dig för en behandling med fillers så  kan det ges på plats.

 

Fillers behandling – så går det till

Inför injektionen får du lokalbedövning, även kallat tandläkarbedövning. Vi injicerar fillers efter dina önskemål om utseende och form. Svullnad och lätt rodnad kan det uppstå efter behandlingen men den kan sminkas över och försvinner på ett dygn.

 

Efter fillers behandling

Eftersom fillers består av ett ämne som finns naturligt i kroppen bryts det ned och försvinner med tiden. Hur länge injektionen håller är individuellt men

du kan räkna med att behöva upprepa behandlingen mellan var fjärde och var sjätte månad för att upprätthålla effekten.

Vår sida är under uppbyggnad. Vi ber er ha överseende, vid frågor – kontakta gärna oss!

Göteborg Laser & Estetik : Acneärr, Pigmentfläckar, födelsemärken, fettsugning, Ärrbehandling, Laserbehandling, PRP ansikte

. Läppförstoring med fillers

. Kindben med fillers

. Haka med fillers

. Käklinje med fillers

. Mungipor med fillers

. Tinningar med fillers

. Näskorrigering med fillers

. Skinbooster med fillers

. Under ögon ”Tear Trough” med fillers

. Rumpförstoring ”Brazilian buttlift” med fillers

. Body fillers

. Rynkbehandling med fillers & Botox

. Ansiktskonturering med fillers & Botox

Vår sida är under uppbyggnad. Vi ber er ha överseende, vid frågor – kontakta gärna oss!

Laser & Estetik erbjuder ett stort antal olika injektionsbehandlingar för olika användningsområden. Vid ett konsultationsbesök görs en personlig bedömning och vi ger rekommendation för det behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.

 

Obs! Före och efter bilder samt filmer på tagna på kliniken  finns på vår Facebook och Instagram.

Priserbjudande : fr. 3.000 SEK

eller delbetala 300 SEK /månaden

Ord.pris 3.900 SEK

Läppförstoring 1 ml  fr.  3.000 SEK

Fillers Käklinje 1 ml  fr.  3.000 SEK

Fillers Kindben 1 ml  fr.  3.000 SEK

 

Tear through    1 ml   3.300 SEK

Nasolabialveck 1 ml  fr. 3.000 SEK 

Mungipor         1 ml   fr.  3.000 SEK

Injektionsbehandling

Injektionsbehandling kan vara ett bra alternativ till kirurgi för dig som bland annat. söker en effektiv rynkbehandling, läppförstoring eller ansiktskonturering utan kirurgiska ingrepp. Laser & Estetik har lång erfarenhet inom området och vi arbetar endast med erkända och väldokumenterade produkter.

Injektionsbehandlingar hör till det snabbast växande området inom estetisk kirurgi eftersom behandlingen är säker, snabb och effektiv samtidigt som det i de flesta fall är ingen eller relativt kort konvalescens. Injektionerna kan utföras både separat eller i kombination med kirurgi och hudvårdsbehandlingar.

Vanliga behandlingsområden

 • Läppförstoring
 • Kinder
 • Haka
 • Näsa
 • Händer
 • Dekolletage (Skinbooster )
 • Läpprynkor
 • Volym Käklinje
 • Volym Kindben
 • Tear through  (under ögon)
 • Pannlinjer
 • Nasolabialveck
 • Mungipor
 • Ansiktkontoring
 • Body kontoring
 • Näskorrigering

Bor du långt ifrån en klinik?

Telefonkonsultation

Bor du långt ifrån Göteborg och därmed har svårigheter att komma till en konsultation så går det bra att sända fotografier tillsammans med kontaktuppgifter och en beskrivning av dina önskemål. Vi kontaktar dig för en telefonkonsultation så snart bilderna anlänt till kliniken. info@goteborglaserestetik.se

Praktisk information

Återbesök och uppföljning

Återbesök och uppföljning ingår självklart i behandling. Patienten får en återbesökstid av oss, men kan även själv kontakta oss för bokning när det passar.

Bokning

Kontakta Göteborg Laser & Estetik för din bokning.

Avbokningsregler

Du har naturligtvis alltid möjlighet att avboka/omboka din tid, men detta måste ske senast 24 timmar innan bokad behandlingstid, det gäller även vid preliminärbokningar.