Injektioner Botox

BOTOX behandling 

BOTOX  är ett välbeprövat och godkänt läkemedel som använts många år.

Botox används i dag med mycket positiva resultat vid behandling av rynkor och veck i pannan och i ögonområdet (kråksparkar), vid besvärande arm- och handsvettningar samt vid behandling av migrän.

Botox blockerar nervimpulserna till ansiktsmusklerna och utjämnar därigenom linjer och rynkor. Man ser effekt inom 3-4 dagar och effekten håller i sig upp till 6 månader.

Behandlingen är snabb och enkel. Genom knappt  kännbara tunna nålstick injiceras Botox i avsett behandlingsområde. Ingen bedövning behövs och man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Vissa patienter upplever en lätt rodnad första dygnet som är snart övergående.

Göteborg Laser & Estetik : Acneärr, Pigmentfläckar, födelsemärken, fettsugning, Ärrbehandling, Laserbehandling, PRP ansikte

Botox panna

Botox mellan ögonbrynen (glabela)

Botox runt ögonen (kråksparkar)

Botox näsa ”Bunnylines”

Botox rynkor hals

Botox skarpare käklinje

Microtox

Rynkbehandling med fillers & Botox

Ansiktskonturering med fillers & Botox

Behandlingsområden

Botox kan användas till behandling av rynkor och veck i pannan och i ögonområdet (kråksparkar) och vid nerdragna mungipor och vissa rynkor på halsen. Botox kan även användas vid besvärande arm- och handsvettningar samt vid behandling av migrän.

Biverkningar

I sällsynta fall kan Botox orsaka en övergående svaghet i närliggande muskler. Eftersom effekten av Botox är övergående så är även eventuella biverkningar helt övergående. Kontakta din klinik för bokning och personlig rådgivning.

Laser & Estetik erbjuder ett stort antal olika injektionsbehandlingar för olika användningsområden. Vid ett konsultationsbesök görs en personlig bedömning och vi ger rekommendation för det behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.

 

* ALLA VÅRA MEDICINER BESTÄLLS VIA APOTEKET. BOTOX RÄKNAS OCKSÅ SOM MEDICIN OCH BESTÄLLS DÄRFÖR FRÅN APOTEK. DET FINNS ICKE GODKÄNDA TOXINER UTE PÅ MARKNADEN MEN VI PÅ GÖTEBORG LASER & ESTETIK KÖPER ENDAST FRÅN APOTEKET.

 

Obs! Före och efter bilder samt filmer på tagna på kliniken  finns på vår Facebook och Instagram.

Priserbjudande: 2.500 SEK

Ord.pris från 3.000 SEK

Panna     2.500 SEK

Glabella 2.500 SEK

Yttre ögonvrå  2.500 SEK

Svettbehandling  Från 4.000 SKE

Käkspänningar    Från 3.500 SEK

Injektionsbehandling

Injektionsbehandling kan vara ett bra alternativ till kirurgi för dig som bland annat. söker en effektiv rynkbehandling, läppförstoring eller ansiktskonturering utan kirurgiska ingrepp. Göteborg Laser & Estetik har lång erfarenhet inom området och vi arbetar endast med erkända och väldokumenterade produkter.

Injektionsbehandlingar hör till det snabbast växande området inom estetisk kirurgi eftersom behandlingen är säker, snabb och effektiv samtidigt som det i de flesta fall är ingen eller relativt kort konvalescens. Injektionerna kan utföras både separat eller i kombination med kirurgi och hudvårdsbehandlingar.

Vanliga behandlingsområden

  • Läppar
  • Panna
  • Kring ögonen
  • Kinder
  • Haka
  • Näsa
  • Händer
  • Dekolletage
  • Hudföryngring (spänst och lyster i huden)

Bor du långt ifrån en klinik?

Telefonkonsultation

Bor du långt ifrån Göteborg och därmed har svårigheter att komma till en konsultation så går det bra att sända fotografier tillsammans med kontaktuppgifter och en beskrivning av dina önskemål. Vi kontaktar dig för en telefonkonsultation så snart bilderna anlänt till kliniken. info@goteborglaserestetik.se

Praktisk information

Återbesök och uppföljning

Återbesök och uppföljning ingår självklart i behandling. Patienten får en återbesökstid av oss, men kan även själv kontakta oss för bokning när det passar.

Bokning

Kontakta Göteborg Laser & Estetik för din bokning.

Avbokningsregler

Du har naturligtvis alltid möjlighet att avboka/omboka din tid, men detta måste ske senast 24 timmar innan bokad behandlingstid, det gäller även vid preliminärbokningar.

 

  • Vid avbokning av medicinska skäl sker ingen debitering, dock krävs ett giltigt läkarintyg.