Hud & hår Vårtbehandling

Hudvårtor är smittsamma förändringar som orsakas av virus. Ofta försvinner vårtor spontant inom 2 år men ibland kan de kvarstå betydligt längre. Dessutom tenderar vårtorna att dyka upp igen efter en tid.

Vanliga behandlingsmetoder mot vårtor är ofta mindre effektiva, smärtsamma och kräver många behandlingar. Vi på Göteborg Laser & Estetik är bland de första i Sverige med den senaste lasertekniken. Under 15 års tid har vi utvecklat en expertis vad gäller metoder för snabba och effektiva behandlingar av olika hudförändringar och vårtor.

Med laser behandlas vårtor (hud vårtor) snabbt, effektivt och lindrigt. Laserljuset förstör selektivt hud vårtans blodförsörjning och aktiverar kroppens immunförsvar. Vårtor stöts därefter bort utan att efterlämna ärr eller bestående pigmentförändringar. I behandlingen ingår lokalbedövning för en smärtfri behandling

I de allra flesta fall  85% räcker det med en behandling hos oss. Ett fåtal patienter behöver dock ytterligare 1-2 behandlingar.

Behandlingen av vårtor känns som små varma stick och tolereras oftast väl. Bedövning brukar behövas vid behandling av vårtor. Vårt behandling med laser är den enda effektiva metoden. Det krävs oftast inte mer än en behandling samt att den är permanent.

Laser & Estetik erbjuder ett stort antal olika behandlingar för hud och hår. Vid ett konsultationsbesök görs en personlig bedömning och vi ger rekommendation för det behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.

Pris från: 750 SEK

eller delbetala  200 SEK /månaden

Touch-up behandling  750 SEK

Vårta på finger från    1.000 SEK

Vårta på fot från  1.250 SEK

Återbesök och komplettering ingår inom 4 veckor

 

 

 

Praktisk information

Återbesök och uppföljning

Vi erbjuder alltid ett återbesök inom 4 v efter en behandling. För att kontrollera att allt är borta och att det läkt bra.  Eventuell komplettering utförs på plats.

Bor du långt ifrån en klinik?

Telefonkonsultation

Bor du långt ifrån Göteborg och därmed har svårigheter att komma till en läkarkonsultation så går det bra att sända fotografier tillsammans med kontaktuppgifter och en beskrivning av dina önskemål. Vi kontaktar dig för en telefonkonsultation så snart bilderna anlänt till kliniken. Du hittar vår mail formulär på hemsidan under kontakta oss.

Paketlösningar med transport och övernattning

Laser & Estetik erbjuder även paketlösningar med transport och hotellövernattning i samband med operationsvistelsen. Kontakta din klinik för mer information.