Hud & hår Pigmentfläckar

Borttagning av födelsemärken, Fibrom, Leverfläckar, vårtor, Pigmentfläckar

Vi på Göteborg Laser & Estetik har jobbat med borttagning av hudförändringar med Laser/Laser kirurgi och RF system i över 17 år.

Födelsemärken, pigmentfläckar, acneärr, fettknutor och hudflikar kan tas bort med bland annat Kirurgi Laser, Fraktionerad laser, Fraxel CO2 Laser, Diatermi, Plasma pen eller RF –behandling.

Många personer har problem med pigmenterad hud, det vill säga pigmentfläckar. Dessa kan uppstå av olika orsaker bland annat på grund av solskador och melasma (som kan orsakats av graviditet och p-piller).

Ofta ser man även melasma hos yngre och medelåders kvinnor utan att några av dessa faktorer finns med. Många kan uppfatta detta som ett “fläckigt” utseende.

Med laserteknik kan vi effektivt reducera både pigmentfläckar och ytliga blodkärl i ansiktet. Dessutom kan vi göra din hudyta mycket jämnare. Förstorade porer kan vi också minska ner.

Behandling

Med hjälp av laserljus värmer vi upp pigmentet till en nivå där det koagulerar. Efter ca 2-4 veckor har större delen av pigmentet försvunnit. Ibland kan ytterligare några behandlingar behövas med några veckors mellanrum.

Göteborg Laser & Estetik erbjuder ett stort antal olika behandlingar och operationer för hud och hår. Vid ett konsultationsbesök görs en personlig bedömning och vi ger rekommendation för det behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.

Pris från: 700 SEK

Behandlingstid
30-60 minuter

Pigmentfläck – 1 st
Fr. 1250 SEK

 

Pigmentfläckar mer än 5 st  Fr.700 SEK

Praktisk information

Återbesök och uppföljning

Återbesök och uppföljning ingår självklart i behandlings kostnaden. Patienten får en återbesökstid av oss, men kan även själv kontakta oss för bokning när det passar. Om det skulle vara nödvändigt får patienten självklart komma in på flera återbesök utan någon extra kostnad inom 4 veckor.

Bokning

Kontakta din klinik för bokning.

031-13 66 60