Hud & hår Pigmentfläckar

Många personer har problem med pigmenterad hud, det vill säga pigmentfläckar. Dessa kan uppstå av olika orsaker bland annat på grund av solskador och melasma (som kan orsakats av graviditet och p-piller).

Ofta ser man även melasma hos yngre och medelåders kvinnor utan att några av dessa faktorer finns med. Många kan uppfatta detta som ett “fläckigt” utseende.

Med laserteknik kan vi effektivt reducera både pigmentfläckar och ytliga blodkärl i ansiktet. Dessutom kan vi göra din hudyta mycket jämnare. Förstorade porer kan vi också minska ner.

Behandling

Med hjälp av laserljus värmer vi upp pigmentet till en nivå där det koagulerar. Efter ca 2-4 veckor har större delen av pigmentet försvunnit. Ibland kan ytterligare några behandlingar behövas med några veckors mellanrum.

Laser & Estetik erbjuder ett stort antal olika behandlingar och operationer för hud och hår. Vid ett konsultationsbesök görs en personlig bedömning och vi ger rekommendation för det behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.

Pris från: 550 kr

Behandlingstid
30-60 minuter

Pigmentfläck – 1 st
550:-

Pigmentfläck – Haka
900:-

Pigmentfläck – Hela ansiktet
2 200:-

Pigmentfläck – Händer
900:-

Pigmentfläck – Kinder
1 500:-

Pigmentfläck – Kinder + Haka
1 900:-

Pigmentfläck – Panna
1 000:-

Praktisk information

Återbesök och uppföljning

Återbesök och uppföljning ingår självklart i behandlings kostnaden. Patienten får en återbesökstid av oss, men kan även själv kontakta oss för bokning när det passar. Om det skulle vara nödvändigt får patienten självklart komma in på flera återbesök utan någon extra kostnad inom 4 veckor.

Bokning

Kontakta din klinik för bokning.

Bor du långt ifrån en klinik?

Telefonkonsultation

Bor du långt ifrån Göteborg och därmed har svårigheter att komma till en läkarkonsultation så går det bra att sända fotografier tillsammans med kontaktuppgifter och en beskrivning av dina önskemål. Vi kontaktar dig för en telefonkonsultation så snart bilderna anlänt till kliniken. Du hittar vår mail formulär på hemsidan under kontakta oss.

Paketlösningar med transport och övernattning

Laser & Estetik erbjuder även paketlösningar med transport och hotellövernattning i samband med operationsvistelsen. Kontakta din klinik för mer information.