Fettsugning lår

Fettsugning av insida lår

Många kvinnor plågas av för mycket fett på övre del av lårens insida. Området anses generellt att vara ömtåligt och svårbehandlat och man bör behandla det med stor försiktighet. Här kan överskottshud uppstå om man suger ut en större volym. Huden på insidan av låren drar inte ihop sig på samma sätt som huden på utsidan av låren. Här kan lår plastik bli aktuellt en tid efter fettsugningen.

Fettsugning av ridbyxlår

Fettansamlingar på utsidan av låren. Det är ett av de mest vanliga områden för fettsugning hos kvinnor. Det var det klassiska området som först blev opererat med fettsugning och har fortsatt att vara det område som tillsammans med magen lämpar sig allra bäst för fettsugning.
Vid mindre fettansamlingar i detta område så kan man i princip närmast forma resultatet efter ens eget önskemål. Många kvinnor är plågade av ojämnheter och celluliter, som regel måste man säga att det är svårt att bli kvitt med detta problem. Oftast ser man en förbättring efter behandlingen.

Läs mer om cellulitbehandling med LPG under behandlingar.

Göteborg Laser & Estetik : Acneärr, Pigmentfläckar, födelsemärken, fettsugning, Ärrbehandling, Laserbehandling, PRP ansikte

Fettsugning av insida knän

Fettdepåer på insidan av knän är ett vanligt förekommande problem. För mycket fett i området ger lätt ett intryck av “tjocka knän”. Även en mindre justering av volymutsugning ger önskat resultat. Området lämpar sig för fettsugning med fina resultat.

Fettsugning av vader

Vader är ett av de mer svår opererade områdena med fettsugning. Det är viktigt att här värdera hur mycket är fett och hur mycket som eventuellt är muskler. Benägenheten till svullnad efter operation är större i detta område än på andra ställen på kroppen, den har också en benägenhet till att sitta kvar längre tid än vanligt. Nedsatt känsel i det området är vanligt men försvinner efter en tid.

Laser & Estetik erbjuder ett stort antal olika behandlingar. Vid ett konsultationsbesök görs en personlig bedömning och vi ger rekommendation för det behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.

Priser & betalning

Se samtliga priser i vår prislista

Vi erbjuder betalning och delbetalning med Klarna och SVEA Ekonomi.

Klarna SVEA Ekonomi

Delbetalning

Vid behov av finansiering av en operation finns det olika alternativ. Vi erbjuder räntefria finansieringsalternativ via våra samarbetspartners, mer om detta kan du kontakta oss,

Praktisk information

Återbesök och uppföljning

Information kommer. Kontakta oss om du har några frågor.

Betalning

Information kommer. Kontakta oss om du har några frågor.

Bokning

Kontakta din klinik för bokning.