VARFÖR EN BUKPLASTIK?

Hudens  förmåga att anpassa sig allt eftersom kroppen förändras är fantastisk, men i takt med att vi blir  äldre desto sämre elasticitet får huden. Efter en graviditet eller en viktuppgång där du har bantat mycket och fått ett hudöverskott på magen. Det går så långt att man inte vill visa upp sig  i bikini, i tighta tröjor eller naken. Man kanske har  fått eksem eller andra hudproblem i de veck som kan ha  uppstått

Som en följd av graviditet och övervikt glider  bukmusklerna, de på magens framsida, isär och intar inte sin forna plats, därav blir följden  att midjan är obefintlig och att magen buktar ut. När bukmusklerna är  förslappade blir utrymmet kring tarmarna större, vilket i sin  tur försämrar  tarmfunktionen och ge upphov till  förstoppning och liknande. Det som många upplever är jobbigt är att hållningen  försämras och man börjar  känna av ryggbesvär.

Bukplastik syftar till att avlägsna överskottet av fett och hud på buken. Naveln flyttas och muskulaturen i bukväggen stramas upp. Din midja kommer fram och  magen blir plattare. Ofta försvinner även ryggbesvären och tarmfunktionen blir bättre efter en bukplastik.

Har du gamla och  besvärande ärr i bukområdet på grund av tidigare operationer kan även dessa tas bort med en bukplastik.

Innan ingreppet har vi alltid  en konsultation med alla våra patienter.

Vår sida är under uppbyggnad. Vi ber er ha överseende, vid frågor – kontakta gärna oss!

 

 

Information om våra behandlingar kommer inom kort.

Vår sida är under uppbyggnad. Vi ber er ha överseende, vid frågor – kontakta gärna oss!

Göteborg Laser & Estetik : Acneärr, Pigmentfläckar, födelsemärken, fettsugning, Ärrbehandling, Laserbehandling, PRP ansikte

Vår sida är under uppbyggnad. Vi ber er ha överseende, vid frågor – kontakta gärna oss!

Laser & Estetik erbjuder ett stort antal olika behandlingar. Vid ett konsultationsbesök görs en personlig bedömning och vi ger rekommendation för det behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.

Priser & betalning

Se samtliga priser i vår prislista

Vi erbjuder betalning och delbetalning med Klarna och SVEA Ekonomi.

Klarna SVEA Ekonomi

Behandlingsinformation

Praktisk information

Återbesök och uppföljning

Information kommer. Kontakta oss om du har några frågor.

Betalning

Information kommer. Kontakta oss om du har några frågor.

Bokning

Kontakta din klinik för bokning.

Avbokningsregler

Information om vår vår avbokningspolicy kommer. Kontakta oss om du har några frågor.