Akneärr behandling

Laser behandling i kombination med Microneedling och RF är effektivt mot akne och minskar betydligt risken för bestående akneärr.

Hur går behandlingen till?
Det är en fördel om du först har gjort en ordentlig rengörning av huden med manuell tömning av porer för att reducera talginnehåll i porerna och minska grogrunden för bakterierna.

Laserbehandling
Inför behandlingen får man smärtstillande i förebyggande syfte samt en lättare
bedövningn på huden. Fraxel laser jobbar med att bränna bort det yttersta hudlagret , behandlaren jobbar så att hela området som ska behandlas får en jämn yta så att inga kanter/linjer uppstår.

Microneedle Fractional RF
En ny metod med mikro nålar och RF (Radio frekvens) Factionell Micro-Needle behandling utför hudåtstramning genom att noggrant kontrollerad RF energi skickas ner till ett specifikt djup i dermis med minimalt invasiva mikro nålar. Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

Efektiv Behandling vid:

  • Hudbristningar
  • Ärr/Akneärr
  • Por reducering
  • Rynkor
  • Ytliga blodkärl
  • Slapp hud
  • Bristningar
  • Metoden stramar upp hud som tappat sin spänst både i ansiktet och på kroppen.

 

Hur många behandlingar behövs?
Hela behandlingen består av fyra behandlingar under fyra månader, dvs.1 gång per månad. Vid behov av fler behandlingar kan man koma till baka efter sex månader och påbörja en ny kur.

Hur fungerar det?

Vi använder dels behandling med fraxel laser och RF med Microneedling har
dokumenterad effekt på akne.

Vem får bra resultat av behandlingen?

Har du lätt till medelsvår aktiv acne, med ett fåtal eller flera vita "ploppar" (comedoner ) men inga stora bölder så uppnås bästa resultatet. I stora studier har man sett att behandlingen är effektiv hos mer än 60% av patienterna och man får ett mycket gott resultat. Mindre än 20% av patienterna svarar inte på behandlingen.

Efter behandlingen
Efter behandlingen bör du stanna hemma för att huden ska läka och eventruelle rodnader ska hinna lägga sig. Du bör använda dig av solskydd med hög solskyddsfaktor ex spf 50 och UVA och UVB skydd. Man kan sminka ansiktet efter några dagar.

Vem lämpar sig inte för behandling?
Ljusbehandling går att använda på nästan alla hudtyper, undantaget är människor som är ljuskänsliga. Personer som har hudsjukdomar som eksem, dermatit, psoriasis eller annan hudsjukdom bör rådgöra med sin läkare innan behandlingen med RF. Personer som har, hiv, aids, epilepsi, diabetes eller implantat bör avstå från behandling. Har man pacemaker bör man kontakta sin läkare för rådgivning.

Vi behandlar inte patienter som har speciella sjukdomar med ljuskänslighet eller äter speciella läkemedel, typ Roaccutane. Meddela oss om du är gravid.
Efter genomgången behandlingskur.
Vi rekommenderar att du fortsätter sköta Din hud med någon rekommenderad produkt för att undvika återfall.
Man får inte sola eller använda brun utan sol- produkter ca fyra veckor före och efter behandlingen. Hög solskyddsfaktor med UVA och UVB skydd bör användas flera gånger om dagen om man vistas mycket i solen. Man bör använda bra akneprodukter för att förebygga återfall och följa de råd som ges av terapeuten.

 

 

 

Information om våra behandlingar kommer inom kort.

Vår sida är under uppbyggnad. Vi ber er ha överseende, vid frågor – kontakta gärna oss!

Vår sida är under uppbyggnad. Vi ber er ha överseende, vid frågor – kontakta gärna oss!

Laser & Estetik erbjuder ett stort antal olika behandlingar. Vid ett konsultationsbesök görs en personlig bedömning och vi ger rekommendation för det behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.

Priser & betalning

Se samtliga priser i vår prislista

Vi erbjuder betalning och delbetalning med Klarna och SVEA Ekonomi.

Behandlingsinformation

Praktisk information

Återbesök och uppföljning

Information kommer. Kontakta oss om du har några frågor.

Betalning

Information kommer. Kontakta oss om du har några frågor.

Bokning

Kontakta din klinik för bokning.

Avbokningsregler

Information om vår vår avbokningspolicy kommer. Kontakta oss om du har några frågor.