Fettreducering utan kirurgi med TriActive+
En komplett metod för att reducera celluliter och lokala fettdepåer, även kompletterande behandling till fettsugning.

  • Celluliter
  • Lokala fettdepåer
  • Vätskeansamling / Ödem
  • Lös, oelastisk hud i ansikte och på kroppen
  • Efter fettsugning för att korrigera ojämnheter, istället för kopletterande operation.

Laser, ultraljud och radiofrekvekvens kombinerat eliminerar celluliter, reducerar fettdepåer och stramar upp och tonar huden.

Laser
Laserhandstycket stimulerar microcirkulationen så att vi reducerar ödem (vätskeansamlingar) och ökar utrensningen av slagg och hjälper huden att få en ökad elasticitet.

Ultraljud
Ultraljud är mekaniska ljudvågor som när de passerar genom huden får fettcellerna att vibrera. Fettcellernas membran störs av vibrationerna och de släpper lättare ifrån sig fettet. Detta minskar trycket på omkringliggande lymfa vilket medför kraftigt minskad sullnad. Fettet forslas sedan via det ökade lymfflödet ut ur kroppen.

Radiofrekvens
Radiofrekvens behandlar celluliter och lös hud. Genom en elektrisk ström (extremt säker för kroppen) vilken ökar temperaturen i huden och fettcellerna. Temperaturhöjningen stimulerar till ökat collagen och aktivering av mikrocirkulationen i huden.

Efter kirurgi
Patienter som genomgått en fettsugning kan med TriActive+ behandla ojämnheter och få ett bättre, jämnare resultat efter operationen. Bland de patienter som blivit behandlade med TriActive+ efter fettsugnig visar studier på förbättring i ca 50% av fallen jämfört med de patienter som inte fått någon post-op behandling.

Kontakta vår klinik i Göteborg för bokning och personlig rådgivning.

CategoryHud & hår

Ring Oss        031-13 66 60