Muskelavslappnande är ett välbeprövat och godkänt läkemedel som använts många år. det används i dag med mycket positiva resultat vid behandling av rynkor och veck i pannan och i ögonområdet (kråksparkar), vid besvärande arm- och handsvettningar samt vid behandling av migrän.

Muskelavslappnande blockerar nervimpulserna till ansiktsmusklerna och utjämnar därigenom linjer och rynkor. Man ser effekt inom 3-4 dagar och effekten håller i sig upp till 6 månader.

Behandlingen är snabb och enkel. Genom knappt  kännbara tunna nålstick injiceras Muskelavslappnande i avsett behandlingsområde. Ingen bedövning behövs och man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Vissa patienter upplever en lätt rodnad första dygnet som är snart övergående.

Behandlingsområden
Muskelavslappnande kan användas till behandling av rynkor och veck i pannan och i ögonområdet (kråksparkar) och vid nerdragna mungipor och vissa rynkor på halsen. det kan även användas vid besvärande arm- och handsvettningar samt vid behandling av migrän.

Biverkningar
I sällsynta fall kan Muskelavslappnande orsaka en övergående svaghet i närliggande muskler. Eftersom effekten av det är övergående så är även eventuella biverkningar helt övergående.

Kontakta din klinik för bokning och personlig rådgivning.

CategoryInjektioner

Ring Oss        031-13 66 60