Fillers används för att mjuka upp konturlinjer, veck och rynkor. Den vanligaste använda fillern är hyaluronsyrabaserad. Lösningen injiceras i huden för att skapa volym och ge ett mer ungdomligt utseende. Fillers är en idealisk lösning för patienter som vill fylla ut rynkor och linjer i ansiktet, jämna ut hudojämnheter och förstärka ansiktskonturer. Effekten av den här typen av behandling är långvarig men inte permanent. Du fortsätter att åldras naturligt och vackert.

Det är viktigt att man använder sig av beprövade fillers som innehåller mycket hyaluronsyra för bästa resultat. Billigare preparat har visat sig kunna ge mycket dåliga resultat som ej går att göra om. Betala hellre lite mer för ett fulländat resultat !

Vi kan nu erbjuda det senaste inom skönhetsbranchen, för kvinnan som redan har allt. De populära Heartlips, ger ditt ansikte ett par fantastiska läppar.

Priset är lite dyrare än normalt, men du är värd det.

Oavsett om du önskar behandling med muskelblockerande injektioner, Fillers, PRP eller annan minimal-invasiv medicinsk behandling.

Kontakta din klinik för bokning och personlig rådgivning.

CategoryInjektioner

Ring Oss        031-13 66 60