PRP behandling i Göteborg laser & Estetik

Steg1. Av Vampyrmetodens ansiktslyftning är att doktorn använder en HA filler eller Macfill för att börja skulptera specifika områden i ansiktet.

Steg 2. Från ett litet urval av ditt eget blod, isolerar din läkare dina blodplättar med RegenACR® för beredning av autologa trombocytrik plasma. En naturprodukt direkt från din kropp, risken för avstötning eller allergiska reaktioner minimala. Med en kombination av HA filler och A-PRP får du ut ett maximalt och långvarigt resultat. Eftersom att en A-PRP behandling inte ger omedelbart resultat så är en kombination med filler det absolut bästa. A-PRP startar sin uppbyggnadsfas cirka 3 veckor efter din behandling och resultat kommer att synas upp till 2 år. Ytterligare en behandling rekommenderas 2-3 månader efter att den första är utförd.
FINA LINJER & HUDKVALITET
Det naturliga åldrandet i huden beror på en obalans mellan graden av förstörelse och förnyelse av vissa celltyper och komponenter såsom kollagen. Genom att främja processen för vävnadsregenerering, förbättrar me- sotherapy injektioner av en -PRP hudens kvalitet och jämnar fina linjer i ansiktet, dekolletage och händer, hals.

DJUPA RYNKOR
Den mänskliga kroppen slutar producera elastin när du träffar puberteten. Det är när åldrandet börjar. Utan elastin påfyllning, börjar kollagen förlorar sin elasticitet och börjar försvagas. Förlusten av hudens ton och elasticitet är den vanligaste visuella markörer för denna process. Ansiktsuttryck börjar sätta stress på kollagen och efter en tid börjar rynkor att synas. PRP behandlar (på nasolabiala veck, kinder och käkar, periorbitalt områden, kråksparkar, område av överläppen, näsan och pannan), genom att injicera en gel beredning av en –PRP hjälper den till att återställa harmoni och proportioner i de volymer i ansiktet.

MÖRKA RINGAR RUNT ÖGON
Området runt ögonen är ett särskilt ömtåligt och här kan det visas blåaktig färgning på grund av mikrocirkulationen störning, ibland associerad med en mörkare yta under de nedre ögonlocken. Vissa tillväxtfaktorer som finns i en -PRP stimulerar mikrocirkulationen runt ögat, är dess ljusstyrka förbättrades, och huden runt ögonen återfår sin tonicitet.

ÖVRIGA BEHANDLINGAR
Hårdensitet och kvalitet
En PRP injektion i hårbotten stimulerar celler vid basen av håret och den omgivande mikrocirkulationen. Vitalitet, färg och ljusstyrka på ditt hår förbättras, deras förlust är långsammare och i en andra fas, är deras tillväxt aktiverad.

Behandla efter Laser eller kemisk peeling
Smärtstillande och anti-inflammatoriska effekter av en PRP bidrar till att bekämpa smärta efter laser eller kemiska peeling behandlingar. Huden blir fräsch och avslappnad.

Ärrbildning
En PRP injektione är också mycket användbar för behandling av stretch och akne märken eller hypertrofiska ärr.

CategoryInjektioner

Ring Oss        031-13 66 60