Vad är Ultralift?

Ultralift är en säker, icke-kirurgisk ultraljudsbehandling som motverkar effekterna av tid och gravitation på din hud. Ultralift använder kroppens egna regenerativa gensvar av att lyfta huden på ögonbrynet, under hakan, på halsen, mjuka linjer och rynkor på dekolletage.
Kan Ultralift ersätta en ansiktslyftning?

Ultralift behandlar djupa grundläggande skikt inom kosmetisk kirurgi, men ersätter inte resultatet av en ansiktslyftning. Ultralift är ett bra alternativ, i synnerhet för dem som inte är redo för ett kirurgiskt ingrepp eller för patienter som vill förlänga effekterna av estetisk kirurgi.

Hur skiljer sig Ultralift från laserbehandlingar?

Ultralift använder sig av ljudenergi som är beprövad och som har unika egenskaper. Detta gör det möjligt att kringgå ytan av huden för att behandla djup som inte motsvaras av någon annan icke – innovativ kosmetisk behandling. Ultralift ultraljud stimulerar produktionen av kollagen i hudens barriär, vilket resulterar i en kliniskt märkbart lyft av vävnad under en period på 2-3 månader.

Lasrar är beroende av ljusenergi, som inte kan nå de djupare hudlagren vid en optimal temperatur. Så laserbehandlingar behandlar normalt endast ytan av huden och är inte FAD- godkänt för att lyfta huden. Eftersom de två teknikerna ofta behandlar olika typer av hud problem, är de faktiskt mycket förenliga.
Hur stimulerar Ultralift skapandet av kollagen?

Ultralift förvarar den fokuserade ultraljudsenergin djupt under huden. Vid optimal temperatur återuppbyggs bildandet av kollagen. Behandlingen sätter i gång en naturlig process, som kallas neocollagenesis, för att producera nytt kollagen. Ultralift innefattar inte några krämer, fillers eller toxiner det bara förlitar sig på kroppens egen uppbyggnad av kollagen för naturliga, märkbara resultat.

Hur lång tid tar en Ultralift behandling?

Längden på behandlingen beror på det område som behandlas och den individuella behandlingsplan som sätts upp. En behandling av ansikte och hals tar ca 60-90 minuter, medan dekolletage tar cirka 30 minuter.

Måste jag vara ledig från jobbet?

Med Ultralift behöver du inte ta ledigt. Efter din behandling kan du återuppta dina normala aktiviteter utan att behöva några speciella efterbehandlingar.

Hur känns Ultralift behandlingen?
Eftersom ultraljudsenergi levereras, kommer du att känna små mängder av energi som deponeras till exakta djup, vilket tyder på att kollagen byggandet har inletts. Komfortnivåerna varierar från person till person, men känslan varar bara medan ultraljudsenergin är igång.

När kommer jag att se resultat? Hur länge finns det kvar?

Efter Ultralift behandlingen kan du se en omedelbar effekt, men det slutliga resultatet kommer att ske under de närmaste 2-3 månaderna, när kroppen regenererar naturligt kollagen. Eftersom förfarandet stimulerar din egen kollagenproduktion, beror resultats längden på din hud. Behandlingen producerar nytt kollagen på insidan, men ditt naturliga åldrande kommer att bestämma hur länge resultatet syns på utsidan.

Hur många Ultralift behandlingar behöver jag?

De flesta patienter behöver bara en behandling. Baserat på graden av hudens slapphet och ålder, ultraljudsenergi och individens kollagenbyggnadsprocess. Vissa patienter kan behöva ytterligare behandlingar. Eftersom huden fortsätter att åldras, kan framtida touch-up behandlingar hjälpa patienter att hålla jämna steg med kroppens naturliga åldrande.

Finns det några biverkningar?

Huden kan till en början ha en rodnad som bör lägga sig inom ett par timmar och det är vanligt. Vissa patienter kan uppleva en tillfällig svullnad, stickningar i huden eller en ömhet vid beröring. Andra mindre vanliga biverkningar är blåmärken eller domningar av huden. Som med alla medicinska behandlingar finns det möjlighet för andra sällsynta biverkningar, som din behandlare kommer att informera dig om.

Vem är en bra kandidat för Ultralift?

En bra Ultralift kandidat har mild till måttlig slapphet i huden, där huden känns och ser mindre fast ut. Som exempel kan nämnas en sänkt ögonbryns linje, lös hud på halsen, hängande hud under hakan och linjer eller rynkor på bröstet. Det bästa sättet att ta reda på om du är en Ultralift kandidat är att konsultera med en klinik.

CategoryAnsikte
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Ring Oss        031-13 66 60