Ultralift är en säker, icke-kirurgisk ultraljudsbehandling som motverkar effekterna av tid och allvar på din hud. Ultralift använder kroppens egna regenerativa svar att försiktigt och gradvis lyfta huden på ögonbrynet, under hakan och på halsen, mjuka linjer och rynkor på dekolletage.
Kan Ultralift ersätta en ansiktslyftning?
Ultralift behandlar djupa grundläggande skikt upp i kosmetisk kirurgi, men kommer inte att duplicera resultatet av en ansiktslyftning. Ultralift är ett bra alternativ, men i synnerhet för dem som inte är redo för kirurgi eller för patienter som vill förlänga effekterna av kosmetisk kirurgi.

Hur Ultralift skiljer sig från laserbehandlingar?

Ultralift använder ljudenergi – försökt och sant ultraljud – som har unika egenskaper som gör det möjligt att kringgå ytan av huden för att behandla djup som inte motsvaras av någon annan icke -invasive kosmetiska enhet. Ultralift ultraljud stimulerar produktionen av kollagen i huden fundament, vilket resulterar i en kliniskt signifikant lyft av vävnad under 2-3 månader.
Lasrar är beroende av ljusenergi, som inte kan nå djupare hudlagren vid en optimal temperatur så laserbehandlingar normalt endast behandla ytliga huden och är inte FDA-godkänt för att lyfta huden.
Eftersom de två teknikerna ofta behandla olika typer av hud problem, de är faktiskt mycket kompatibla.

Hur Ultralift stimulera skapandet av kollagen?

Ultralift insättningar fokuserade ultraljudsenergi djupt under huden vid den optimala temperaturen gran cikkageb regeberatuib Behandlingen jump en naturlig process, som kallas neocollagenesis, för att producera nytt, nytt kollagen. Ultralift innebär inte några krämer, fyllmedel eller toxiner; det bara förlitar sig på kroppens egen kollagenBuild process för naturliga, märkbara resultat.

Hur lång tid tar en Ultralift behandling?

Längden på behandlingen beror på det område som behandlas och din individuella behandlingsplan. Behandling av ansikte och hals tar normalt 60-90 minuter, medan dekolletage tar cirka 30 minuter.

Måste jag ta ledigt?

Med Ultralift behöver du inte ta ledigt. Efter din behandling kan du återuppta dina normala aktiviteter utan att behöva följa några speciella efterbehandlingar.

Vad gör Ultralift behandlingen känns som?

Eftersom ultraljudsenergi levereras, kommer du att känna små mängder av energi som deponeras till exakta djup, vilket tyder på att kollagen byggandet har inletts. Komfortnivåerna varierar från person till person, men känslan bara varar medan ultraljudsenergin är avgivet.

När kommer jag att se resultat? Hur länge de finns kvar?

Efter Ultralift behandling, kan du se några initiala effekten, men de slutliga resultaten kommer att ske under 2-3 månader, när kroppen regenererar naturligt kollagen. Eftersom förfarandet stimulerar din egen kollagenproduktionen, hur länge resultatet sist verkligen beror på dig. Behandlingen producerar nytt kollagen på insidan, men din naturliga åldrandet kommer att diktera hur länge som översätter till synliga resultat på utsidan.

Hur många Ultralift behandlingar behöver jag?

De flesta patienter behöver bara en behandling. Baserat på graden av hudens slapphet, det biologiska svaret att ultraljudsenergi och individens kollagenbyggprocessen, vissa patienter dra nytta bilda ytterligare behandlingar. Eftersom huden fortsätter att åldras, kan framtida touch-up behandlingar hjälpa patienter att hålla jämna steg med kroppens naturliga åldrandet.

Finns det några biverkningar?
Huden kan tyckas spolas först, men rodnad bör försvinna inom några timmar. Vissa patienter upplever lätt svullnad, stickningar eller ömhet vid beröring, men dessa är tillfälliga till sin natur. Andra, mindre vanliga efterprocedur effekter kan inkludera tillfällig blåmärken eller domningar på små områden av huden. Som med alla medicinska åtgärder, finns det möjlighet för andra sällsynta biverkningar, som din läkare kommer att granska med dig.

Vem är en bra kandidat för Ultralift?
En bra Ultralift kandidat har mild till måttlig huden slapphet där huden börjar kännas och se mindre fast. Som exempel kan nämnas en sänkt ögonbryn linje, lös hud på halsen, hängande under hakan och linjer eller rynkor på bröstet. Naturligtvis, det bästa sättet att ta reda på om du är en Ultralift kandidat är att konsultera med en läkare. En bra Ultralift kandidat har mild till måttlig huden slapphet där huden börjar kännas och se mindre fast. Som exempel kan nämnas en sänkt ögonbryn linje, lös hud på halsen, hängande under hakan och linjer eller rynkor på bröstet. Naturligtvis, det bästa sättet att ta reda på om du är en Ultralift kandidat är att konsultera med en läkare.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Ring Oss        031-13 66 60