Göteborg Laser & Estetik är glada över att vara först i Sverige med att erbjuda våra kunder estetisk stamcellsbehandling .

Estetisk stamcellsbehandling används som ett alternativ för anti-aging behandlingar. Behandlingen fungerar genom att man tar stamceller från en del av kroppen och injicerar dem i en annan del av kroppen, såsom ansikte eller bröst, för att återställa volymen. Stamceller kan också användas för att behandla ärr, rynkor och åldrande hud.

Stamceller är celler som finns i hela kroppen, och höga koncentrationer finns i kroppsfettet i magområdet. Cellerna fungerar på så sätt att de delas och utvecklas till olika typer av specialiserade celler, för att reparera eller fylla på skadade celler och/eller vävnader.

Stamcellsbehandlingar innebär att en liten mängd fett sugs ut via fettsugning, Vanligtvis sugs fettet från buken. Fettet behandlas sedan i ett laboratorium för att isolera stamcellerna och sedan injiceras igen för att skapa mer volym i vissa delar av kroppen. Det injicerade fettet ökar volymen, medan stamcellerna arbetar för att skapa nya blodkroppar som hjälper till att hålla fettet vid liv och förhindra att det absorberas av kroppen, vilket ger ett långvarigt resultat.

Behandlingen kan användas som en icke-kirurgisk ansiktslyft, genom att injicera fettet i ansiktet i de områden som har skadad/åldrad hud eller lite fett. Det injicerade fettet skapar mer volym och ger ett yngre utseende. Stamcellsbehandling används även för behandling av rynkor och skapar mer naturligt utseende än behandlingar med Botox och dermal fillers. Kroppen återupptar normalt sina egna celler utan några biverkningar. Behandlingen kan hjälpa till att fylla ut fina linjer och reparera huden som är skadad på grund av ålder och sol exponering.

Vissa patienter kan välja att få mer fettsugning utförd i samband med en operation, för att använda fettet för estetisk stamcellsbehandling. Fettsugningen kan utföras under anestesi eller lokalbedövning, beroende på hur mycket fett som tas bort.

Rekommenderade användningsområden:
– Fina linjer och rynkor
– Icke-kirurgisk ansiktslyft
– Bröstförstoring
– Händer

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Ring Oss        031-13 66 60