Flera faktorer kommer spelar in när man överväger att ta bort en tatuering. Borttagning krämer kan misslyckas att ta bort hela tatueringen, medan andra metoder som involverar snitt eller brännande kan orsaka smärta eller ärrbildning.

De färger som används i tatueringen, samt dess storlek och täthet, kan påverka lämpligheten av en laser hårborttagning behandling, hur lång tid det tar och hur effektivt det blir. Det är viktigt att diskutera dessa element med utbildad personal, som kan garantera din tatuering tas bort i det säkraste och mest effektiva sättet för dig.

LASERBEHANDLINGAR FÖR BORTTAGNING AV TATUERING

Laser ta bort tatuering är enkel, säker och ger fantastiska resultat. Den avancerade tekniken fungerar genom att låta ljuset produceras av laser för att passera genom huden och bryta upp tatuering bläck till små partiklar. Kroppen har då dessa fragment via sitt immunförsvar. Det tar vanligtvis flera behandlingstillfällen att säkerställa framgång, med jämna mellanrum mellan sessioner.

Förfarandet kan orsaka en stickande känsla, som kan lindras genom att tillämpa en lokal anestetika kräm. Vissa människor upplever också en ljusare eller mörkare av de drabbade huden, men i de flesta fall återgår till det normala efter sex månader. Rodnad i området är vanligt efter ingreppet, men avtar snabbt. Vi rekommenderar att använda en solkräm för hög-faktor medan huden är fortfarande känslig efter din behandling.
Laser ta bort tatuering behandlingar från sk:n uppvisat i genomsnitt 88% av 100, baserat på 117 recensioner. Från £60 för enstaka behandlingar.
ta bort tatuering (VANLIGA FRÅGOR)

HUR KOMMER JAG KÄNNA UNDER BEHANDLINGEN?

Förutom en mild stickande känsla upplever de flesta människor inte någon hög nivå av obehag under förfarandet. Lokala anestetika kräm kan användas och/eller smärtlindring, såsom paracetamol, kan vidtas för att underlätta obehag om det behövs.

ÄR DET RÄTT BEHANDLING FÖR MIG?

Laser ta bort tatuering kan inte vara lämplig om du är en mörkare hudtyp; Detta beror på potentialen i området lämnar en ’spökbild’ effekt. Detta är där huden är ljusare än omgivningen. Din läkare kommer att bedöma lämplighet i din konsultation.

HUR OFTA BEHÖVER JAG LASER ta bort tatuering?

Du kommer att behöva behandling minst var fjärde vecka och en kurs på 6-10 behandlingar är ofta tillräckligt för att ta bort tatueringen beroende på färg och djup av tatuering bläck.

Categorynyheter
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Ring Oss        031-13 66 60